onsdag 9. mai 2012

If it never happens again, it will be too soon!

Jeg er veldig glad i løping. Jeg synes at alt med løping er enten gøy, nyttig, eller en lærepenge. Men i morges ble jeg minnet om det eneste ting med løping som er bare tull, hjelper ingenting, og jeg HATER når det skjer.

 I morges regnet det ganske tungt mens jeg var ut på morgens runde i marka og videre til jobb. Jeg ble gjennomvåt. Men det er ikke å løpe i regnet som jeg hater. Nei det er gøy å løpe i regnet, og veldig gøy å se hvor tungt trafikken er når det regner mens jeg får slippe alt det der og løpe til og fra jobb. Nei, det som er ikke noe særlig er når løpsklær blir ikke tørre i løpet av dagen. Å ta på seg en fortsatt våt løpe BH er bare en følelse at er rett og slett 100% unødvendig.

1 kommentar:

  1. Glad jeg slipper BH, de tørker så seint :-P

    -Løpe langt med et smil om munnen-

    SvarSlett