søndag 22. mai 2011

Turbo Phantom

Skjer'a? Er det noe liv i Team 24 Joggen? Dere som fremdeles sjekker innom, lurer sikkert, for nå har det vært stille her en stund. Jeg kan berolige/skremme (velg det som passer) med at vi alle sammen trener ganske bra for tida. Gjermund gjorde et kjempeløp med Nordisk 12-timersrekord på Ringerike og selv gjennomførte jeg Påskemaraton helt skadefritt (Heia Drammen!). I tillegg har vi deltatt i Holmenkollstafetten, Kanada Rundt og Sturlas Markakarusell.

I går hadde Gjermund og jeg en super tur rundt Glitrevannet i Drammens- og Finnemarka. Runden er på totalt fem mil og går på både sti og veg. Passer veldig bra som trening til Kristins Runde.

På utstyrsfronten skjer det også spennende ting. Jeg har nettopp fått tak i noen skikkelig skumle piggsko, derav overskriften. Gleder meg som en unge til å teste dem, må bare huske å ta det pent i starten, for mellomdistansesko kan kanskje bli litt i overkant for ultrabeina?! Men tøffe er dem.

Asics Turbo Phantom - say no more

Sist jeg løp med Sharon brukte hun den nye Tarther-modellen og snakket varmt om den. Nå har jeg den også. Det er en ekstremt nøytral og enkel lettvektsko, den har overhodet ingen støtte på innsiden. Skoen har en såle som gir godt grep og er veldig behagelig rundt foten, men på grunn av manglende støtte ruller den fort inn mot midten om man setter ned helen. Rett og slett en fin fremfotsko. Perfekt for Sharon og morsom for meg.

Asics Tarther - en sko som har eksistert lenge i Japan har nå også kommet til Europa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar