torsdag 3. mars 2011

Nok tull

Lørdagens løp på Bislett gikk dessverre som fryktet. Etter en litt rask start med noen runder i circa 4:00-fart, fikk vi som satset på 100km gradvis justert ned til 4:30-fart, noe som gir sluttresultat på 7t30min og IAU's B-krav. Dessverre begynnte det å murre på utsiden av høyre kne allerede etter to timer. Etter tre timer ble det vanskelig å løpe reint. Det føltes ekstra belastende med venstresving. Jeg forsøkte et kvarter til, men forstod at det bare var dumt og stod av. Så fort jeg stoppet stivnet kneet helt og gjorde mye mer vondt.

Etter noen dager med halting har jeg nå fått meg et par korte skiturer. Skal så smått starte med løping i motbakke på mølla til uken. Vi får tro det går raskt over. Ekspertisen og litteraturen sier at løpe/langdistansekne tar 1-3 måneder å bli kvitt.

Etter sommeren og høstens akillesproblemer sa jeg til meg selv at jeg aldri skal starte i ultraløp om jeg kjenner antydninger til skade. Det er fort gjort å glemme, men nå har jeg i allefall lært!

Neste mål blir Ringerike Ultrafestival den 30. april, sannsynligvis 6-timers eller 100km.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar