onsdag 23. februar 2011

Tid for team-duell?

Forberedelser
Noen har nevnt at det blir team-duell til lørdag, se Berge mot Sørstad på Bislett.

Jeg hadde selvsagt håpet på å få bryne meg på Gjermund under helgas 100-km, men han har feiget ut og går for en rolig 12-timers treningsøkt i stedet. Det er egentlig lett å forstå for han beviste jo for bare et par uker siden at formen er på topp, og antagelig sitter Karlstad 6-timers fremdeles i beina. Kvalifisert til årets VM i 100-km er han også.

Selv skal jeg forsøke 100km for første gang, og målet er B-kravet på 7:30. Jeg var ganske optimistisk med tanke på B-kravet etter tre-fire gode treningsuker rundt månedskiftet. Men på slalom-ferie i Sölden for to uker siden pådro jeg meg en skikkelig forkjølelse som fremdeles ikke har sluppet taket. Har ikke trent siden, bortsett fra sist helg hvor jeg løp et par turer på mølla, og av alle ting fikk løpekne! - Kanskje straffen for å stå på nedoverski?
Resultatet er uansett at det er usikkert om jeg starter på lørdag, og om jeg starter så er det enda mer usikkert om det blir mulig å fullføre.

Tid versus distanse
Sjansene for team-duell er med andre ord små. Selv om man aldri kan være sikker på om Gjermund plutselig setter opp farten og løper for en god 100km-tid, eller kanskje jeg faktisk er så frisk og rask om tre dager at jeg likså godt løper 12 timer ;-)

2 kommentarer:

  1. Syns dere er noen tøffinger uansett. Håper likevel at dere begge står på startstreken på lørdag. Er så mye mer gøy å løpe når dere er med!

    SvarSlett
  2. Takk for det! Nå har jeg bestemt meg for å stille til start og løpe så lenge det holder. Forhåpentligvis 183 runder. Vi sees.

    SvarSlett