torsdag 6. januar 2011

Touch me touch meJeg var syv år da jeg "oppdaget" Samantha Fox. Det var jo selvfølgedlig musikken hennes jeg ble først interessert i. Jeg husker jeg fikk albumet Touch me (tror det het det)på kasett en gang jeg var syk. Min søster er 8 år eldre enn meg og jeg fikk tidlig tilgang til ungdomsblader som f.eks Topp og Logo. Der var Samantha avbildet forholdsvis lettkledd på plakater endel ganger på slutten av åttitallet. Disse hang jeg da opp på rommet mitt, og en periode kunne man vel nesten ikke se tapeten på veggen. Til og med i taket hang min kjære Samantha. Jeg husker jeg også fikk en pute i julegave av min mor.. der hun var avbildet i en gjennomsiktig kjole. Hvor har blitt av den puta mon tro?

Plakatene ble tatt ned etterhvert og når jeg var 11-12 år ble Samantha borte fra Rampelyset. Men jeg glemte henne aldri, og det var jo morsomt når hun for noen år dukket opp igjen. Min fru har visst om min Samantha-periode. I jula ble Samanta Fox nevnt når vi så noe på tv. Da kom hun på at hun hadde en gave til meg. Det skulle egentlig være en bursdagsgave, men nå klarte hun ikke å vente mer. Jeg av avispapiret på en stor ramme. Og der var hun igjen. Tekkelige og flotte bilder av min barndomsdame. Hvor skulle bildet henge? Jo, det måtte jo bli på trimrommet mente kona. Jeg ville ikke ha det der. Jeg visste egentlig ikke hvor jeg ville ha det. Men så var det to fester på veggen rett ved siden av mølla, og der vil det henge til vi får smårollinger i huset. Hvis jeg da ikke blir veldig forstyrret av å ha henne ret ved siden av meg når jeg løper. Foreløpig har det gått greit.

Forrige ukes siste økt på 42.5 km ble første økta med Sam på veggen. Forrige ukta ble forøvrig en skikkelig mengdeuke til meg å være. 232 km ble det til slutt. 4 økter var turer på over 4 mil, og den lengste var på 45 km. Øktene ble også gjennomført i brukbar fart, og jeg hadde vel kun 10-12 km som var saktere enn 4 blank. Men jeg tar da drikkepauser og matpauser gående på mølla, så alle disse dagene har jo snittfarta vært under 15 km/t. En langøkt ble slik: 4 km på 15.2. 16 km på 17.2. 12 km på 15.5. 10 km på 15.2 og 3,5 km på 14.1. Dopauser og matpauser ble det noen av etter 20 km. Litt vemodig er det å tenke på at det antagelig vil gå mange år, før jeg har mulighet til å få slike mengdeuker igjen som jeg har hatt to på rad av nå i jula. Først 180 km og så 232.

3 kommentarer:

 1. Hei Gjermund

  Artig innlegg:-)
  Fort gjort og få en strekk på høyre side av nakken nå kan jeg tenke meg.

  For noen syke mølle økter du gjennomfører, imponerende må jeg si.
  Skal bli gøy og se hva du får til i 2011.
  STÅ PÅ.

  SvarSlett
 2. Enig med deg Gooner team-kompisen holder et vanvittig bra trøkk uke etter uke.

  Jeg har forstått at det skal løpes på 15,2km/t og forsøker så godt jeg kan, har i det siste hatt en del daglige to-mils turer i den farten. Håpet er å kunne øke lengden, men enn så lenge blir jeg bare tyngre og tyngre i steget for hver dag som går :-|.

  Forøvrig et veldig bra bilde av treningsstudioet til Gjermund :-D

  Jeg legger merke til at han løper med sidevind. Selv har jeg viften bak, slik at det blir medvind. Er det juks?

  SvarSlett
 3. Hei

  Kan ikke se att det er juks, så lenge viften ikke er større enn 600W.

  Jeg la også merke til viften til Gjermund.

  Mulig han prøver og få tilnærmet like forhold som det er på Kickmaster ultra maraton, der får du alltid en lei vind fra venstre når Lanfalløy brua bestiges.
  Kan dette være løpet han satser på i år tro:-)

  ps.Du vet att Samanta er lespisk Gjermund!! :-)

  SvarSlett