torsdag 25. november 2010

Bislett II

Ja, Sharon stiller óg.

Skaden min er så å si borte. Jeg har ikke kjente noe særlig til den siden tirsdagen etter 100 km i Gibralter. Men ultraformen min er helt borte. Siste gang jeg hadde en vellykket ultraløp var NM 100 km i Bergen 10/04-10. Siste gang jeg løp gjennom en hel natt var for 15 måneder siden i UTMB, og siste gang jeg løp mer enn 7 timer av en 24-timers løp var for 23 måneder siden i Århus. Føttene mine er ikke like herdet lenger. Magen min er ikke i ultraform. Jeg har til og med blitt vant til 10 tånegler.
Så selv om jeg ikke forventer problemer med låret mitt, forventer jeg en lang og stygg natt med stor fare for lange gå pauser.

Men jeg kommer ikke i ultraform med mindre jeg løper ultra, og en vellykket 2011 må starte nå med et tøft og ydmykende Bislett 24-timer.

Lykke til alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar