torsdag 24. juni 2010

Trening i Nevada


Min siste uke før Western States Endurance Run har jeg bodd hos foreldrene mine i Gardnerville, Nevada hvor jeg har fått både høyde og varme trening. Bildet til høyre er fra Tahoe Rim Trail (TRT) hvor jeg fikk en 2 timers tur forrige søndag. Det var ikke særlig varmt her, men 2600 moh var god høydetrening.Utsikten fra TRT mot øst, over Carson Valley. Foreldrene mine bor der nede et sted.

Utsikten fra TRT mot vest, over Lake Tahoe og videre til Squaw Valley hvor Western States starter første kommende lørdag. Ja, det er fortsatt mye snø rundt Squaw Valley og vi må løpe en alternativ snø-trasé fordi de andre og tredje matstasjoner er ikke tilgjengelig.
Forrige tirsdag løp jeg 40 min i nærheten av huset til foreldrene mine. Her var det bare 1500 moh, men over 30 C og uten skygge, noe som ga meg god varmetrening.

I dag (onsdag- det er 9 timers tidsforskjell) syklet jeg en lett 29 km runde. Noe som viste seg å løsne opp alle musklene som ble skadet under HK-stafett. Synd at jeg ikke oppdaget at sykling hjalp såpass mye før 3 dager før WSER.
I morgen kjører jeg opp til Squaw Valley. Jeg skal bo like ved start strekken, og oppleve 2 dagers feiring av ultraløping. Jeg gleder meg veldig. Jeg har ikke peiling hvis skaden min skal stoppe meg før jeg kommer i mål, men jeg skal kose meg så godt jeg kan hver eneste minutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar