onsdag 23. juni 2010

Tilbake i (nesten) vanlig treningsmodus.

Snart halvannen har gått siden VM, og jeg begynner å få litt dreis på kropp og bein. Jeg har ikke vært skadet, kjent litt småtteri i beina på noen turer, men ikke noe å være bekymret for. Har hatt endel turer i skogen de siste ukene og er iferd med å bli kjent i min nye skog, Strømsåsen. Her er det stier overalt, og det har vært herlig med turer der jeg løper litt på måfå, og finner nye ruter. Men nå er det jo også fotball VM. Og da er jo løping på tredemølle ikke til å unngå. Har fått med meg endel kamper fra løpsmaskinen i kjelleren, og det er helt herlig. Men ikke hele kamper da, har vært økter på rundt timen. Fjellmaraton for 14 dager siden var jeg godt fornøyd med og 1.13.30 var absolutt godkjent. Løp med Skins Ice og fikk noen kommentarer på antrekket: "best du ikke får magakjør med den der på", og "ingen vasker hvitere enn Gjermund". Jeg kommer nok til å bruke denne også når jeg høyst sannsynlig tar turen til Levanger i neste uke for å løpe St.Olav Ultra. Sist uke var jeg igjen over 150 km, så begynner å komme tilbake til de mengdene en tungtrent kar som meg trenger for å kunne prestere litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar