mandag 21. juni 2010

Sharon i Berkeley

Utsikten fra huset i Berkeley hvor jeg får se litt av hjemmebyen min gjennom tåka.Tilden Park er et utmerket sted å trene med mange fine stier og mulighet for god bakketrening. Forrige torsdag fikk jeg en fin runde for å teste beinet mitt og formen før Western states endurance run som starter første kommende lørdag. Og resultatet? Beinet mitt er ca 80% etter skaden jeg fikk under Holmenkollstafett.


Her er et nær bilde av poison oak. Dette er en plante at alle som besøker California må unngå. 90% av befolkningen er allergisk mot planten som gir en alvorlig utslett med vannblemmer og klør som bare det. Utslett er også smittsomt.
Poisen oak finnes langs stiene overalt, ikke bare i Berkeley som her, men hele WSER traséen fra the canyons til mål.
1 kommentar:

  1. Det ser eventyrlig ut. Uansett hvordan det går med benet håper jeg du klarer å nyte turen!

    SvarSlett