fredag 25. juni 2010

Midnattstur i Drammensmarka

For andre gang denne uken har det blitt veldig seint før jeg kommer meg avgårde. Etter Kristins Runde sist lørdag har det vært en uke med skogsturer, bortsett fra på tirsdag hvor det var bakketrening i Wyllerløypa! Da løp jeg sammen med Jan Kristiansen som jeg i forbindelse med RunFreeNow skal hjelpe med forberedelsene til det krevende fjelløpet CCC® i alpene.
Nå nettopp var jeg på Skimtvarden (554moh). Ikke akkurat som fjellene i Nevada, men mye fin natur. På vegen opp støkket vi stadig store ringduer som trykket inntil stien. Og i et villniss braste det plutselig frem en ettårig elgkalv bare ti meter foran oss, så det var spenning både for meg og fuglebikkja. På toppen fikk vi så vidt med oss solnedgangen og på veg hjem kom til og med fullmånen. Ikke dårlig?

1 kommentar:

  1. Så gøy med nattrening. Jeg ser fram til litt av nattløping selv i morgen.

    God trening

    SvarSlett