lørdag 26. juni 2010

Dagen før dagen

Det er 12 timer igjen til starten av Western States. Klokka 5 i morgen skal mer enn 400 ivrige ultraløpere starte en fin tur gjennom fjellene fra Squaw Valley til Auburn, CA. Så langt har været vært kjølig, ca 15 C i dag. Det regnet en del i natt og i morges, noe som er svært sjelden for California om sommeren. I morgen meldes det veldig varmt vær, men jeg få se. I fjor var temperaturen aldri under 25 C. Denne gangen kan folk får problemmer med kulden tipper jeg.


Her er den første bakken, ca 8 km opp opp opp til vi tar til høyre av toppen vi ser i midten av bildet. Etter det kommer flere km på snø. Og i WSER er piggsko, yaktrax, staver og alt annet utstyr forbudt. Ikke den beste starten for en som sliter med en beinskade.
Under HK-stafett fikk jeg strekk/anstrengelser i bakksida og innsida av venstre lår. Låret mitt er helt fint nå, men etter flere uker med stramme muskler og knutter som trengte MYE arbeid å bli kvitt, sitter jeg igjen med en betent bursa rett under kneeskålen, på innsida. Når det er vondt, er det veldig vondt. Jeg tror ikke det er noe farlig, eller sånn var det forklart til meg da jeg hadde samme skaden for noe år siden. Jeg håper inderlig at jeg takler smertene hele veien inn til Auburn.
Da jeg stå i kø for å registrere meg traff jeg Kilian Jornet som stå bakk meg. Han er en søt og hyggelig og veldig ung gutt som er ikke særlig større enn meg. Han snakket ivrig om UTMB og fjellløping i alpene. Jeg håper at han vinner her i år.


1 kommentar:

  1. Jan Soderkvist løper også i morgen, startnr. 416. Jeg har startnr 126, og Borkur Arnason har startnr. 76. Bli med :-D

    SvarSlett