tirsdag 11. mai 2010

3 etapper i HK stafett var 2 for mange

Forrige lørdag løp jeg 3 etapper i Holmenkollstafett. Dette viste seg å være 2 etapper for mange siden jeg fikk en ordentlig kneskade midt i min andre etappen. Jeg var ikke obs på en fartsdump midt i etappen, og fikk et sikelig støtt i kneet mitt. Farten min sakte ned betraktlig, men jeg hinket inn til veksling. Og ja, jeg løp min 3 etappe 1 time senere. Det er jo stafett og hva skal man ellers gjøre?

Så søndag var kneet mitt stivt og trapper umulig, og 24-timers drømmen min knust. På mandag kunne jeg gå ganske bra, men sakte. Og i dag kunne jeg til og med gå ned trapper. Opp trapper gikk ikke bra, og en VM start så ikke særlig sannsynlig ut. Men så så jeg løype, og gikk rundt det hele og heldig meg, ingen trapper var å se. Det jeg så var en vakker park med gedigen sycamore trær, blomster, en bred elv og en fin grus sti. Jeg bestemte meg med en gang at her må jeg bare prøve så godt jeg kan. Og merkelig nok så snart jeg bestemte meg å løpe, så begynte smertene mine å bli mindre.

Så her er en skål til optimistisk dumhet, og klokhet nok til å stoppe før en alvorlig skade utvikler seg.

Sharon

1 kommentar:

  1. Det var bra at du ikke løp og veldig fint at det ikke var kneet, men bare en muskel bak kneet som hadde fått en strekk. Nå får du sikkert gode muligheter til å forberede Western States!

    SvarSlett